Status and Updates

This is the place for help using this forum.
User avatar
Triangles
Site Admin
Posts: 764
Joined: Sun Dec 27, 2009 10:35 pm
I ride: '94 Black Cherry Vulcan 500, '06 Candyfire Red Vulcan 500 LTD
Location: Toledo Ohio
Contact:

Status and Updates

Postby Triangles » Mon Feb 08, 2010 9:40 pm

02/08/10
Added the video embed button. To embed a video simply hit the video button and copy and past the URL for the page of that video in between [video][/video]

For example the following code would be for the video below (note: spaces added on either side of "video" to make the code appear as text): [ video ]http://www.youtube.com/watch?v=6WFvWtkL6Es[/ video ]



02/06/16

Forum updated to new version. My host upgraded to a new version of PHP which is why the old forum was broken. Slowly things will return to normal.....
ImageImage

User avatar
Triangles
Site Admin
Posts: 764
Joined: Sun Dec 27, 2009 10:35 pm
I ride: '94 Black Cherry Vulcan 500, '06 Candyfire Red Vulcan 500 LTD
Location: Toledo Ohio
Contact:

Re: Status and Updates

Postby Triangles » Sat Feb 06, 2016 4:57 pm

updated
ImageImage

bikerbill
Posts: 60
Joined: Tue Mar 02, 2010 2:07 pm
I ride: 1997 Vulcan 500LTD named Hidalgo

Re: Status and Updates

Postby bikerbill » Sun Feb 07, 2016 6:49 pm

LIKE!

User avatar
Triangles
Site Admin
Posts: 764
Joined: Sun Dec 27, 2009 10:35 pm
I ride: '94 Black Cherry Vulcan 500, '06 Candyfire Red Vulcan 500 LTD
Location: Toledo Ohio
Contact:

Re: Status and Updates

Postby Triangles » Mon Feb 08, 2016 3:26 pm

I'm still a novice with this internet stuff as exemplified by the prehistoric nature of the main website. I have to thank my brother for rescuing us here. I was at a loss as to why the site was broken and we couldn't log in. At least now I have a complete backup of the site I can restore from if it ever goes down. I have a copy of the old forum. Don't be worried if you find the site not functional at times this spring. That just means I'm working on it. I may have to take this new forum down and restore the old one to verify how I had things set up and then put the new forum back up and make it better. Please don't hesitate to shout out in the tech support area if you find something not working. I'm guessing there will be bugs but so far it doesn't look like we lost anything with the new forum upgrade! YAY! I estimate it will be June before I am happy with things. It will take that long because I have so little time to work on things. I just re-upped hosting thru 2018. It's getting more expensive to keep this site alive so don't be surprised if you start seeing advertisements. "Sarah" my '94 EN500 has found a new home with a friend. I was sad to see her go but I no longer had storage room nor the opportunity to ride her much. At least she's with a friend and I still have visitation rights :-)
ImageImage


Return to “Tech Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest